Vitocal 350-A - særligt velegnet til modernisering

Vitocal 350-A luft/vand-varmepumpe med nominel varmeydelse fra 10,6 til 18,5 kW er særdeles egnet til modernisering. Med den Viessmann-udviklede dampmellemindsprøjtning i kompressionsprocessen (EVI-cyklus) opnåes fremløbstemperaturer på op til 65 °C – selv ved vinterlige udeluftstemperaturer. Den nye luft/vand-varmepumpe kan derfor også med fordel anvendes i ældre varmeanlæg med radiatorer.

Reguleringen (WPR 300) til Vitocal 350-A har en integreret kaskadefunktion. På den måde kan der i bygninger med højt varmebehov anvendes op til fi re luft/vand-varmepumper i en kaskade. Dermed er det muligt med akkumulerede varmeydelser op til 74 kW.
Luft/vand-varmepumpe med særlig høj effektivitet
En elektronisk ekspansionsventil og RCDsystemet sørger ved Vitocal 350-A også for en særlig høj effektivitet hele året. Vitocal 350-A et for luft/vand-varmepumper højt ydelsestal på 3,5 (iht. DIN EN 14511 ved luft 2 °C/vand 35 °C), som giver sig udslag i høje årseffektfaktorer og meget lave driftsomkostninger.

Pladsbesparende montage som følge af udendørs opstilling
Vitocal 350-A kan efter ønske installeres i eller uden for huset. Varmepumpens tre-trins radialventilator arbejder meget støjsvagt. I forbindelse med den strømningsteknisk optimerede luftføring og det lydisolerede kabinet er Vitocal 350-A meget lydsvag. Desuden reducerer den trinregulerede ventilatorregulering omdrejningstallene og dermed støjemissionerne yderligere under natdrift.

Høj brugsvandskomfort
De høje fremløbstemperaturer gør det muligt med en vandtemperatur på op til 55 °C i varmtvandsbeholderen afhængigt af anlægsudførelsen. På den måde giver Vitocal 350-A en særlig høj brugsvandskomfort. Den høje fremløbstemperatur på 65 °C når Vitocal 350-A selv ved udetemperaturer på minus 10 °C.

RCD garanterer en effektiv drift
RCD-system betyder Refrigerant Cycle Diagnostic System. Det står for den permanente overvågning af kølekredsen i Vitocal 350-A. Dermed sørger systemet for den højeste effektivitet på hvert driftsniveau i forbindelse med den elektroniske ekspansionsventil (EEV). Ud over dette gemmes vigtige driftsparametre, som om nødvendigt indgår i diagnosen, optimeringen, energistatussen og i beregningen af årseffektfaktoren (JAZ).
Vitocal 350-A
1 Indsugningsside
2 Afblæsningssider
3 Fordamper
4 Radial-ventilator
5 Hermetisk Compliant Scroll-kompressor
Profitér af disse fordele:
 
  • Luft/vand-varmepumpe, monovalent med en varmeydelse fra 10,6 til 18,5 kW til opvarmning og brugsvandsopvarmning. 
  • Meget velegnet til modernisering (også til eksisterende radiatoropvarmning) på grund af 65 °C fremløbstemperatur, også ved vinterlige udetemperaturer. 
  • Brugsvandstemperatur op til 55 °C afhængigt af anlægsudførelsen. 
  • Lave driftsomkostninger grundet høj COP-værdi (COP = Coefficient of Performance) på op til 3,5 iht. EN 14511 (luft 2 °C/vand 35 °C) 
  • Høj effektivitet på hvert driftsniveau hele året og derigennem lave forbrugsudgifter på grund af det innovative RCD-system (Refrigerant Cycle Diagnostic System) i forbindelse med den elektroniske biflow-ekspansionsventil (EEV). 
  • Lav driftsstøj grundet radialventilator, den optimale støjreducerende konstruktion og natfunktion med sænket ventilatoromdrejningstal 
  • Ny varmepumperegulering med fjernstyringsteknik og -overvågning muliggør tilslutning til Vitocom 100/200/300 samt kaskadefunktion for op til fire varmepumper. 
  • Uden- og indendørs opstilling med dertil tilpasset tilbehør. 
  • Praktisk, når der skal ansøges om støttemidler: Med integreret energiopgørelse.

Display til reguleringen Vitotronic 200
 
* Forudsætning og produktoversigt
Send forespørgsel vedr. produkt: Vitocal 350-a

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.