Følg os på facebook:​

Autoriseret VVS'er​

5/5 i anmeldelser

Leverer fejlfrit resultat

Montering af varmepumpe til den helt rigtige pris

Leder du efter en energioptimeret varmepumpeløsning i nærheden af eksempelvis Kruså, Sønderborg, Aabenraa eller et andet sted i Sønderjylland? Bred VVS ApS kan give dig gode råd, hvis du overvejer at få en montering af varmepumpe.

Luft til vand eller luft til luft varmepumpe giver store besparelser

En af de mest populære typer af varmepumper er en luft til vand varmepumpe, der trækker energien ud af luften og bruger denne til at opvarme brugsvand og radiatorer og/eller gulvvarme i boligen. ​

En montering af luft til vand eller luft til luft varmepumpe udvinder gratis og 100 % miljørigtig energi fra omgivelserne. Anlægget bruger dog strøm til driften, men generelt kan man regne med, at det typisk leverer tre gange så meget energi, som det forbruger. 

Der vil med andre ord være tale om markante besparelser på varmeregningen, og investeringen vil normalt betale sig på få år.​

Dit valg af montering af varmepumpe afhænger af hvilke eksisterende energikilder, du har installeret i dit hus. Der findes forskellige typer varmepumper: Luft til luft-varmepumper, luft-til vand varmepumper samt jordvarmeanlæg​. 

Vores Danfoss-anlæg er optaget på Energistyrelsens liste over energimærkede varmepumper, som opfylder en række krav til både effektivitet og kvalitet.

Hør mere om dine muligheder med montering af varmepumpe

Prisen på montering af varmepumpe afhænger af hvilken type du vælger. Få op til 4.800 kr. i tilskud ved installation af varmepumpe.

Vi har bred erfaring med montering af varmepumper og vi er altid glade for at dele ud af vores ekspertise. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller send en e-mail til mb@bred.dk og hør om dine muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google

Tilbud

​Få op til kr. 4.800,- i tilskud, ved opsætning af varmepumpe, sammen med eksisterende olie el. gasfyr.

Indhent gratis byggetilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring

​Følg os på Facebook

Bred VVS ApS​

Kontakt​

Telefon: 74 67 15 12

E-mail: mb@bred.dk