Montering af varmepumpe til den helt rigtige pris​

Leder du efter en energioptimeret varmepumpeløsning i nærheden af eksempelvis Kruså, Sønderborg, Aabenraa eller et andet sted i Sønderjylland? Bred VVS ApS kan give dig gode råd, hvis du overvejer at få en montering af varmepumpe.

Luft til vand eller luft til luft varmepumpe giver store besparelser

En af de mest populære typer af varmepumper er en luft til vand varmepumpe, der trækker energien ud af luften og bruger denne til at opvarme brugsvand og radiatorer og/eller gulvvarme i boligen. ​

En montering af luft til vand eller luft til luft varmepumpe udvinder gratis og 100 % miljørigtig energi fra omgivelserne. Anlægget bruger dog strøm til driften, men generelt kan man regne med, at det typisk leverer tre gange så meget energi, som det forbruger. 

Der vil med andre ord være tale om markante besparelser på varmeregningen, og investeringen vil normalt betale sig på få år.​

​Dit valg af montering af varmepumpe afhænger af hvilke eksisterende energikilder, du har installeret i dit hus. Der findes forskellige typer varmepumper: Luft til luft-varmepumper, luft-til vand varmepumper samt jordvarmeanlæg​. 

Vores Danfoss-anlæg er optaget på Energistyrelsens liste over energimærkede varmepumper, som opfylder en række krav til både effektivitet og kvalitet.

Hør mere om dine muligheder med montering af varmepumpe

Prisen på montering af varmepumpe afhænger af hvilken type du vælger.

Vi har bred erfaring med montering af varmepumper og vi er altid glade for at dele ud af vores ekspertise. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller send en e-mail til vvs@bred.dk og hør om dine muligheder. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.