Følg os på facebook:​

Autoriseret VVS'er​

5/5 i anmeldelser

Leverer fejlfrit resultat

Renovering af badeværelse udføres til uhørt skarpe priser

Skal du have lagt nye fliser eller have en total renovering af badeværelset? Et badeværelse rummer utallige muligheder for at realisere dine gode idéer og drømme. 

Bred VVS A/S tilbyder alle former for etablering og vedligeholdelse af badeværelse i private boliger og erhverv. Vi hjælper gerne med inspiration - fra det helt klassiske til det mest moderne. Vi kører over hele Sønderjylland, lige fra Kruså til Aabenraa og Sønderborg.


Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

Et badeværelse i højeste kvalitet

Det er vigtigt, at funktionaliteten i et badeværelse er i orden, at det er let at rengøre, samt at rummet giver en afslappet og behagelig atmosfære.

Vi har mange års erfaring med at udføre nyt bad, så de passer perfekt til vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at din renovering af badeværelse bliver til en personlig oase og passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter vi meget til dine ønsker og bruger meget tid på rådgivning.

Vi benytter os udelukkende topleverandører fra øverste hylde, og det er din garanti for, at din renovering af badeværelset vil leve op til dine forventninger, så du kan få et nyt badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Hvad koster en renovering af badeværelse?

Prisen på renovering af badeværelse afhænger af om det er er en totalrenovering eller blot er lille renovering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. 

Interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig og din renovering af badeværelse? Vi er klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail mb@bred.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

​★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google

Tilbud

​Få op til kr. 4.800,- i tilskud, ved opsætning af varmepumpe, sammen med eksisterende olie el. gasfyr.

Indhent gratis byggetilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring

​Følg os på Facebook

Bred VVS ApS​

Kontakt​

Telefon: 74 67 15 12

E-mail: mb@bred.dk