Renovering af badeværelse udføres til uhørt skarpe priser​

Skal du have lagt nye fliser eller have en total renovering af badeværelset? Et badeværelse rummer utallige muligheder for at realisere dine gode idéer og drømme. 

Bred VVS A/S tilbyder alle former for etablering og vedligeholdelse af badeværelse i private boliger og erhverv. Vi hjælper gerne med inspiration - fra det helt klassiske til det mest moderne. Vi kører over hele Sønderjylland, lige fra Kruså til Aabenraa og Sønderborg.


Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

Et badeværelse i højeste kvalitet

Det er vigtigt, at funktionaliteten i et badeværelse er i orden, at det er let at rengøre, samt at rummet giver en afslappet og behagelig atmosfære.

Vi har mange års erfaring med at udføre nyt bad, så de passer perfekt til vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at din renovering af badeværelse bliver til en personlig oase og passer til dig og stilen i resten af huset. Derfor lytter vi meget til dine ønsker og bruger meget tid på rådgivning.

Vi benytter os udelukkende topleverandører fra øverste hylde, og det er din garanti for, at din renovering af badeværelset vil leve op til dine forventninger, så du kan få et nyt badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Hvad koster en renovering af badeværelse?

Prisen på renovering af badeværelse afhænger af om det er er en totalrenovering eller blot er lille renovering. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. 

Interesseret i at høre, hvad vi kan gøre for dig og din renovering af badeværelse? Vi er klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud. 

Kontakt os på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.