Følg os på facebook:​

Fjernvarmeinstallation til konkurrencedygtige priser

Fjernvarme er en energibesparende mulighed for mange husstande rundt om i landet. Som regel er varmeprisen særdeles konkurrencedygtig i forhold til alternative opvarmningsformer. Vi tilbyder alle former for etablering og vedligehold af fjernvarmeinstallationer. Vores montører kører over hele Sønderjylland, lige fra Kruså til Aabenraa og Sønderborg, hvor de dagligt løser komplicerede opgaver.

Installering både af nybyggeri og eksisterende boliger

Hvis du bygger nyt, er fjernvarmeanlæg et oplagt valg, hvis det tilbydes i dit område. Vi kan rådgive om de bedste løsninger til din bolig. Eventuelt kan vi forestå hele entreprisen vedrørende installationen. Er der tale om eksisterende byggeri, kan vore erfarne fagfolk servicere og reparere det eksisterende anlæg. 

I forbindelse med ældre installationer, kan ny installation eventuelt overvejes, da en moderne installation bruger mindre energi med besparelser til følge.

Mange fordele med fjernvarme​anlæg

Fjernvarmeværkerne leverer varme til et stort antal husstande, hvilket forudsætter en professionel og effektiv drift. Det kommer normalt forbrugeren til gode i form af høj driftsikkerhed. Stordriftsfordele fører som regel også til en særdeles konkurrencedygtig varmepris, sammenlignet med alternativer som oliefyr, elvarme og lignende.


​Installation af fjernvarme er relativt simple teknisk set. Dermed er de næsten vedligeholdelsesfrie for den tilsluttede husstand. Skrappe miljøkrav til fjernvarmeværkerne sikrer også en generelt miljøgunstig varmeproduktion.

Hvad koster fjernvarme?​

Komplet installation og pris på fjernvarmeanlæg med Termix BTD Unit med beholder og Klimastyring til 25.000 kr. inkl. moms med mulighed for håndværkerfradrag. Fjernvarmestik ikke medregnet i prisen.

Kontakt os for rådgivning og uforpligtende tilbud

Vi har stor erfaring med fjernvarmeinstallation, og rådgiver uforpligtende om mulighederne i din bolig. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail mb@bred.dk og få en gennemgang og et tilbud på projektet.

​★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google.dk

Tilbud

​Få op til kr. 4.800,- i tilskud, ved opsætning af varmepumpe, sammen med eksisterende olie el. gasfyr.

Indhent gratis byggetilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring

​Følg os på Facebook

Bred VVS ApS​

Kontakt​

Telefon: 74 67 15 12

E-mail: mb@bred.dk