Fjernvarmeinstallation til konkurrencedygtige priser​

​Fjernvarme er en energibesparende mulighed for mange husstande rundt om i landet. Som regel er varmeprisen særdeles konkurrencedygtig i forhold til alternative opvarmningsformer. 

Vi tilbyder alle former for etablering og vedligeholdelse af fjernvarmeinstallationer. Vores montører kører over hele Sønderjylland - lige fra Kruså til Aabenraa og Sønderborg, hvor de dagligt løser komplicerede opgaver.

Installering af fjernvarme ved nybyggeri og i eksisterende boliger

Hvis du bygger nyt, er fjernvarmeanlæg et oplagt valg, hvis det tilbydes i dit område. Vi kan rådgive om de bedste løsninger til din bolig, så du vælger rigtigt første gang. Eventuelt kan vi forestå hele entreprisen vedrørende installation af fjernvarme. Er der tale om eksisterende byggeri, kan vores erfarne fagfolk servicere og reparere det eksisterende anlæg.

I forbindelse med ældre installationer kan ny en fjernvarmeinstallation eventuelt overvejes, da en moderne installation bruger mindre energi med besparelser til følge. Det kan derfor være en rigtig god investering, hvis du på sigt vil spare nogle penge.​

Mange fordele med fjernvarmeinstallation

Fjernvarmeværkerne leverer varme til et stort antal husstande, hvilket forudsætter en professionel og effektiv drift. Det kommer normalt forbrugeren til gode i form af høj driftsikkerhed. Stordriftsfordele fører som regel også til en særdeles konkurrencedygtig varmepris, sammenlignet med alternativer som oliefyr, elvarme og lignende.

​Fjernvarmeinstallation er er typisk relativt simple rent teknisk. Dermed er de næsten vedligeholdelsesfrie for den tilsluttede husstand. Skrappe miljøkrav til fjernvarmeværkerne sikrer også en generelt miljøgunstig varmeproduktion. Der er derfor flere fordele ved at vælge en fjernvarmeinstallation.​

​ 

Hvad koster fjernvarme?

Ønsker du en fjernvarmeinstallation, har du mulighed for en komplet installation. Der kan være forskel på prisen, alt efter hvilken model du skal have. Ønsker du f.eks. en Termix BTD Unit med beholder og klimastyring og en komplet installation, vil det koste fra 25.000 kroner inklusiv moms.

Du skal dog være opmærksom på, at fjernvarmestik ikke er medregnet i prisen. Er du interesseret i at høre mere om priserne på en billigere løsning, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for rådgivning og uforpligtende tilbud

Vi har stor erfaring med fjernvarmeinstallation og rådgiver gerne uforpligtende om mulighederne i din bolig. Derudover udfører vi også fjernvarmeservice på eksisterende anlæg.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din fjernvarmeinstallation, er du velkommen til at henvende dig til os. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk, og få en gennemgang og et tilbud på projektet.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.