Renoveringsprojekter

Hos Bred Entrepriser ApS har vi specialiseret os i renovering af alt fra badeværelser til kloakker. Vi varetager VVS-entrepriser for især beboelsesejendomme, offentlige myndigheder, entreprenører, industri og andre erhverv.

Totalløsninger inden for VVS-entrepriser

Vi tilbyder totalløsninger inden for alt fra projektering til levering af VVS, og vi udfører renovering af VVS både indvendigt og udvendigt. Vi tilbyder også rådgivning, vejledning og sparring.

Vi lægger stor vægt på, at vi skal udvise respekt for eventuelle beboere, brugere eller medarbejder, som er til stede under renoveringen. Vi lægger også vægt på, at vi skal udvise respekt for den investering, som ligger bag hele projektet. Samtidig lægger vi vægt på, at der skal være en indbyrdes respekt mellem de forskellige partnere, der arbejder sammen i projektet.

Vi og vores 30 medarbejdere har fokus på, at vi skal levere professionelt VVS-arbejde i høj kvalitet. Fagligheden er altid i fokus, ligesom vi også har fokus på, at der skal være styr på alle processer og tidsplaner. Det har vi også, når vi arbejder for Aabenraa og Sønderborg kommuner samt for flere større byggeentreprenører, herunder Fynsk.as, ommen-moller.dk og hjortgaard-byggeri.dk.

Få mere information om renovering af VVS

Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med renoveringsprojekter. Vi holder gerne et møde, hvorpå vi kan udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på en VVS-entreprise. Du kan ringe på telefon 74 67 15 12 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail vvs@bred.dk.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.