Solcelleanlæg med energivenlig strømproduktion​

Vi leverer og installerer anlægget hjemme ved dig

Er du på udkig efter en kompetent leverandør og montør af solcelleanlæg? Så kan Bred VVS ApS hjælpe dig. Vi leverer og monterer både store og små solcelleanlæg til produktion af strøm. 

Vores montører kører rundt i et større område omkring Sønderborg, Aabenraa og Kruså, og vi kan derfor hjælpe dig med montering af solceller, hvis du bor heromkring.

Få størst udbytte med batteripakke til solcelleanlæg

Hvis du ønsker at få monteret solceller derhjemme, så du selv kan producere vedvarende energi i din husstand, så kan du med fordel få installeret dit nye solcelleanlæg med en batteripakke. Denne kan ligeledes eventuelt kombineres med en varmepumpe, så du herved kan lagre energien, der produceres, og bruge denne til at opvarme dit hjem hen over natten.

Vi bruger kun de bedste og mest pålidelige løsninger inden for solcelleanlæg, så du får et driftssikkert og pålideligt anlæg. Det betyder, at vi bruger inverter og batterier fra kinesiske Huawei samt fra tyske SMA og KACO. Til solcellepanelerne bruger vi:

  • Den tyske leverandør Luxor med paneler produceret i Singapore
  • REC-paneler fra norsk leverandør
  • Longi Hi fra Kina

Vores forskellige solcelleanlæg og paneler har hver deres styrker og svagheder, og vi hjælper dig med at finde den rette løsning til dig og dine behov.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om vores forskellige solcelleanlæg, eller vil du have en pris på at få monteret solceller hjemme ved dig? Så kontakt os allerede i dag og fortæl os om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.