Montering af pillefyr tilbydes

Pillefyr er billig varme

Et pillefyr er et moderne og miljørigtigt alternativ til både olie- og gasfyr. Som brændsel bruges træpiller, som både er lette og renlige at håndtere, sammenlignet med andre biobrændsler. Pillefyret sørger for både rumvarme og brugsvand. Det kan derudover bruges som enkel varmekilde til både private- og erhvervsmæssige formål.

​Hos Bred VVS har vi mange års erfaring med montering af pillefyr, og vi står klar til at hjælpe dig. Vi kører ud til både private og erhverv i blandt andet Kruså, Aabenraa og Sønderborg.

Mange variationer med et pillefyr

Til opvarmning af private hjem er pilleovnen en populær variant. Den er typisk placeret i stuen, hvor man kan nyde flammerne, præcist som en almindelig brændeovn. Et decideret pillefyr er ofte placeret eksternt i et fyrrum. Installationen fylder lidt mere, men giver som regel også mulighed for længere driftstid, før der skal fyldes træpiller på. Her anbefaler vi blandt andet modellen Baxi TPK24, som opfylder behovene for de fleste. Det er også muligt at få såkaldte kombifyr eller stokerfyr, hvor der både kan fyres med træpiller, briketter og almindeligt træ.​

Brug et pillefyr med miljørigtigt brændsel

Et træpillefyr bruger normalt træpiller med en diameter på 6- eller 8mm. Pillerne er fremstillede af rent savsmuld eller træspåner, der er presset til piller under højt tryk uden yderligere tilsætningsstoffer. Der er typisk tale om affaldstræ fra blandt andet møbelindustrien. Ved montering af pillefyr på denne måde udnyttes alt træet og afbrændingen er 100% CO2-neutral.

Få en pris på montering af pillefyr

Ønsker du at høre mere om vores priser ved montering af pillefyr? Vi står til rådighed hvis du har brug for hjælp til både installering af pillefyr og reparation af pillefyr.

Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk, for en vurdering af dit behov og et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.