VVS til erhverv og industri

Hos Bred Entrepriser ApS udfører vi VVS-arbejde for blandt andet beboelsesejendomme, offentlige myndigheder, byggeentreprenører, industri og alle andre erhverv. Vi varetager også større VVS-entrepriser, og der er altid tale om professionelt VVS-arbejde i høj kvalitet.

Respekt for processer, tidsplaner og rammer​

Vores 30 medarbejdere lægger stor vægt på, at der er styr på processer og tidsplaner, og derfor har vi en høj faglighed i vores tilgang til opgaverne.

Vi udviser stor respekt for eventuelle beboere, medarbejdere eller brugere, som er til stede under en renovering. Samtidig har vi respekt for den investering, der ligger bag projektet. Desuden lægger vi vægt på, at der skal være indbyrdes respekt mellem de parter, som bliver bragt sammen i projektet.

Det er endvidere vigtigt, at rammerne og strukturen er lagt fast. Det gælder også ved nybyggeri, hvor vi lægger vægt på, at vi skal forstå bygherrens vision og hovedentreprenørens ramme og tidsplan. Dermed kan vi bringe vores erfaringer med gode og økonomiske løsninger på banen tidligt i projektet.

Vi arbejder for blandt andet Aabenraa og Sønderborg kommuner samt flere større byggeentreprenører. Vi samarbejder også med for eksempel Fynsk.as, ommen-moller.dk og hjortgaard-byggeri.dk.

Kontakt os for at høre mere om VVS-entrepriser

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at aftale et møde. Vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på et eller flere projekter. Du kan ringe til os på telefon 74 67 15 12 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på e-mail vvs@bred.dk.​

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.