Følg os på facebook:​

Autoriseret VVS'er​

5/5 i anmeldelser

Leverer fejlfrit resultat

Jordvarme​

Jordvarme giver store besparelser på varmeregningen

Anlæg med jordvarme har været i brug i årtier, og er generelt kendetegnede ved stor drift sikkerhed og minimal vedligeholdelse. Fordelen ved et jordvarmeanlæg er, at de producerer utrolig billig og miljørigtig varme. I firmaet har vi stor erfaring med at installere disse anlæg. Vores montører kører i hele det sønderjyske område, lige fra Kruså til Sønderborg.

Et jordvarmeanlæg leverer ubegrænset energi til din bolig

​​Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder - i modsætning til f.eks. solvarme og vindenergi. Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte ved hjælp af et jordvarmeanlæg, og udtrække varme fra jorden hele året ved hjælp af for eksempel en varmepumpe eller et varmvandsanlæg. 

Effektiv energikilde med jordvarme

​Et jordvarmeanlæg kan producere meget varme. Selv store parcelhuse kan få varmebehovet dækket fuldt ud. Jordvarmeanlægget kan direkte erstatte traditionel opvarmning med fjernvarme, olie- eller gasfyr. Investeringen vil typisk være lidt højere for et jordvarmeanlæg, da der skal graves slanger ned i jorden til opsamling af varmen. Anlægget vil efterfølgende kunne levere meget billig varme de næste 20-30 år, og vil typisk have tjent investeringen hjem allerede efter 5-10 år. Det afhænger naturligvis af, hvilken varmekilde den erstatter.

Kontakt os for mere information om jordvarme

Vi har stor erfaring med installation af jordvarme og vi står altid klar til at rådgive dig og eventuelt udarbejde et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail mb@bred.dk.

​★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google

Tilbud

​Få op til kr. 4.800,- i tilskud, ved opsætning af varmepumpe, sammen med eksisterende olie el. gasfyr.

Indhent gratis byggetilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring

​Følg os på Facebook

Bred VVS ApS​

Kontakt​

Telefon: 74 67 15 12

E-mail: mb@bred.dk