Jordvarme​ giver store besparelser på varmeregningen

Anlæg med jordvarme har været i brug i årtier, og er generelt kendetegnede ved stor drift sikkerhed og minimal vedligeholdelse. 

Fordelen ved et jordvarmeanlæg er, at de producerer utrolig billig og miljørigtig varme. I firmaet har vi stor erfaring med at installere disse anlæg. Vores montører kører i hele det sønderjyske område, lige fra Kruså til Sønderborg.

Et jordvarmeanlæg leverer ubegrænset energi til din bolig

​​Et jordvarmeanlæg har den fordel, at den kan levere alternativ energi i ubegrænsede mængder - i modsætning til f.eks. solcelleanlæg og vindenergi. Det øvre jordlag får tilført store energimængder fra solen i løbet af sommeren. Denne energi lagres i jorden, og forsvinder ikke i løbet af vinteren. Denne energi kan man udnytte ved hjælp af et jordvarmeanlæg, og udtrække varme fra jorden hele året ved hjælp af for eksempel en varmepumpe eller et varmvandsanlæg.

Effektiv energikilde med jordvarme

​Et jordvarmeanlæg kan producere meget varme. Selv store parcelhuse kan få varmebehovet dækket fuldt ud. Jordvarmeanlægget kan direkte erstatte traditionel opvarmning med fjernvarme, olie- eller gasfyr. Investeringen vil typisk være lidt højere for et jordvarmeanlæg, da der skal graves slanger ned i jorden til opsamling af varmen. Anlægget vil efterfølgende kunne levere meget billig varme de næste 20-30 år, og vil typisk have tjent investeringen hjem allerede efter 5-10 år. Det afhænger naturligvis af, hvilken varmekilde den erstatter.

Kontakt os for mere information om jordvarme

Vi har stor erfaring med installation af jordvarme og vi står altid klar til at rådgive dig og eventuelt udarbejde et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.