VVS ved nybyggeri og tilbyggeri

Få professionel hjælp til nybyg

Hos Bred Entrepriser ApS laver vi varme, vand og sanitet samt blikkenslagerarbejde i forbindelse med alle former for nybyggeri, tilbyggeri og modernisering. Vores kunder er typisk offentlige myndigheder, ejendomme, byggeentreprenører, industri og andre erhverv.

Ekstra påpasselige med vådrum og ventilation

Vi og vores 30 medarbejdere står gerne for større VVS-entrepriser, og der er altid tale om professionelt VVS-arbejde i høj kvalitet. Vi har en høj faglighed i arbejdet og lægger stor vægt på, at der er styr på alle processer og tidsplaner.

Rammerne og strukturen skal være lagt fast ved et nybyggeri. Derfor lægger vi vægt på, at vi skal forstå bygherrens vision og hovedentreprenørens rammer og tidsplaner. Det gør os samtidig i stand til at bringe vores erfaringer med at skabe gode og økonomiske løsninger på banen så tidligt som muligt.

Vi er altid ekstra påpasselige i forbindelse med vådrum og ventilation i nybyggeri, så det bliver ordentligt fra starten. Det minimerer risikoen for, at der opstår fugtskader, når byggeriet er afsluttet.

Vi arbejder allerede for flere større byggeentreprenører samt for Aabenraa og Sønderborg kommuner. Vi samarbejder også med blandt andet ommen-moller.dk og hjortgaard-byggeri.dk.​

Byg nyt hus med os – få mere information i dag

Du er meget velkommen til at få mere information om VVS- og blikarbejde i forbindelse med nybyggeri. Vi kommer gerne ud til et møde, og vi laver gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 74 67 15 12 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail vvs@bred.dk.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,5/5 stjerner ud af over 30 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.