Følg os på facebook:​

Autoriseret VVS'er​

5/5 i anmeldelser

Leverer fejlfrit resultat

Ventilation​

Ventilation til både private og erhverv

Moderne byggeri er kendetegnet ved høj isolation og tæthed i klimaskærmen. Derfor er der et øget behov for ventilation. De nye bygningsreglementer vil i mange tilfælde ikke kunne opfyldes uden ventilation. En god luftudskiftning i bygningen giver et bedre indeklima helt generelt, hvilket samtidig sikrer, at der ikke ophobes fugt.

Gå efter kendte ventilations mærkevarer

Ventilation er mange ting, og anlæg kan fås i alle størrelser og prisklasser. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ventilationsanlægget skal kunne køre i mange år med minimal vedligeholdelse. I forbindelse med kontorer og private boliger er lydløs drift også en vigtig parameter. Vi anbefaler generelt anlæg fra Danfoss og Nilan, som har leveret komponenter til ventilation gennem mange år. Derudover er de kendt for kvalitet og driftsikkerhed.​

Moderne ventilation med varmevekslere

I et moderne højisoleret byggeri er der ikke meget ide, i at blæse den varme luft ud til gråspurvene. I dag fås en lang række ventilationsanlæg med indbyggede varmevekslere, der opvarmer den kolde, friske indblæsningsluft med den varme brugte udblæsningsluft, således at varmeenergien ikke går tabt. Der kan være mange penge at spare ved at vælge sådanne løsninger.

Spørg os om ventilation

Vi har stor erfaring med ventilation til både private og erhverv, og rådgiver omkring mulighederne. Vores erfarne montører kører overalt i det sønderjyske, lige fra Kruså til Sønderborg. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail mb@bred.dk og få en uforpligtende gennemgang og et tilbud på dit projekt.

​★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google

Tilbud

​Få op til kr. 4.800,- i tilskud, ved opsætning af varmepumpe, sammen med eksisterende olie el. gasfyr.

Indhent gratis byggetilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring

​Følg os på Facebook

Bred VVS ApS​

Kontakt​

Telefon: 74 67 15 12

E-mail: mb@bred.dk