Ventilation​ til både privat og erhverv

Moderne byggeri er kendetegnet ved høj isolation og tæthed i klimaskærmen. Derfor er der et øget behov for ventilation. 

De nye bygningsreglementer vil i mange tilfælde ikke kunne opfyldes uden ventilation. En god luftudskiftning i bygningen giver et bedre indeklima helt generelt, hvilket samtidig sikrer, at der ikke ophobes fugt.​

 

Gå efter kendte ventilations mærkevarer

Ventilation er mange ting, og anlæg kan fås i alle størrelser og prisklasser. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ventilationsanlægget skal kunne køre i mange år med minimal vedligeholdelse. I forbindelse med kontorer og private boliger er lydløs drift også en vigtig parameter. Vi anbefaler generelt anlæg fra Danfoss og Nilan, som har leveret komponenter til ventilation gennem mange år. Derudover er de kendt for kvalitet og driftsikkerhed.​

Moderne ventilation med varmevekslere

I et moderne højisoleret byggeri er der ikke meget ide, i at blæse den varme luft ud til gråspurvene. I dag fås en lang række ventilationsanlæg med indbyggede varmevekslere, der opvarmer den kolde, friske indblæsningsluft med den varme brugte udblæsningsluft, således at varmeenergien ikke går tabt. Der kan være mange penge at spare ved at vælge sådanne løsninger.

Spørg os om ventilation

Vi har stor erfaring med ventilation til både private og erhverv, og rådgiver omkring mulighederne. Vores erfarne montører kører overalt i det sønderjyske, lige fra Kruså til Sønderborg. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk og få en uforpligtende gennemgang og et tilbud på dit projekt.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,4/5 stjerner ud af 11 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.