Pillefyr er billig varme

Et pillefyr er et moderne og miljørigtigt alternativ til både olie- og gasfyr. Som brændsel bruges træpiller, som er både lette og renlige at håndtere, sammenlignet med andre bio-brændsler. Pillefyret sørger for både rumvarme og brugsvand. Det kan derudover bruges som enkel varmekilde til både private og erhvervsmæssige formål.

Mange variationer med et pillefyr

Til opvarmning af private hjem er pilleovnen en populær variant. Den er typisk placeret i stuen, hvor man kan nyde flammerne, præcist som en almindelig brændeovn. Et decideret pillefyr er ofte placeret eksternt i et fyrrum. Installationen fylder lidt mere, men giver som regel også mulighed for længere driftstid, før der skal fyldes træpiller på. Her anbefaler vi bl.a. modellen Baxi TPK24, som opfylder behovene for de fleste. Det er også muligt at få såkaldte kombifyr eller stokerfyr, hvor der både kan fyres med træpiller, briketter og almindeligt træ.​

Brug et pillefyr med miljørigtigt brændsel

Et træpillefyr bruger normalt træpiller med en diameter på 6- eller 8mm. Pillerne er fremstillede af rent savsmuld eller træspåner, der er presset til piller under højt tryk uden yderligere tilsætningsstoffer. Der er typisk tale om affaldstræ fra bl.a møbelindustrien. På den måde udnyttes alt træet, og afbrændingen er 100% CO2-neutral.

Service til dit pillefyr - fra Sønderborg til Kruså

Vi har foretaget mange installationer af pillefyr i hele det sønderjyske område fra Kruså til Sønderborg. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk, for en vurdering af dit behov og et uforpligtende tilbud på et pillefyr.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,4/5 stjerner ud af 11 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.