Følg os på facebook:​

Autoriseret VVS'er​

5/5 i anmeldelser

Leverer fejlfrit resultat

Pillefyr er billig varme

Et pillefyr er et moderne og miljørigtigt alternativ til både olie- og gasfyr. Som brændsel bruges træpiller, som er både lette og renlige at håndtere, sammenlignet med andre bio-brændsler. Pillefyret sørger for både rumvarme og brugsvand. Det kan derudover bruges som enkel varmekilde til både private og erhvervsmæssige formål.

Mange variationer med et pillefyr

Til opvarmning af private hjem er pilleovnen en populær variant. Den er typisk placeret i stuen, hvor man kan nyde flammerne, præcist som en almindelig brændeovn. Et decideret pillefyr er ofte placeret eksternt i et fyrrum. Installationen fylder lidt mere, men giver som regel også mulighed for længere driftstid, før der skal fyldes træpiller på. Her anbefaler vi bl.a. modellen Baxi TPK24, som opfylder behovene for de fleste. Det er også muligt at få såkaldte kombifyr eller stokerfyr, hvor der både kan fyres med træpiller, briketter og almindeligt træ.

Brug et pillefyr med miljørigtigt brændsel

Et træpillefyr bruger normalt træpiller med en diameter på 6- eller 8mm. Pillerne er fremstillede af rent savsmuld eller træspåner, der er presset til piller under højt tryk uden yderligere tilsætningsstoffer. Der er typisk tale om affaldstræ fra bl.a møbelindustrien. På den måde udnyttes alt træet, og afbrændingen er 100% CO2-neutral.

Service til dit pillefyr - fra Sønderborg til Kruså

Vi har foretaget mange installationer af pillefyr i hele det sønderjyske område fra Kruså til Sønderborg. Kontakt os i dag på telefon 74 67 15 12 eller på e-mail vvs@bred.dk, for en vurdering af dit behov og et uforpligtende tilbud på et pillefyr.

​★★★★★

Vi er vurderet 4,9/5 stjerner ud af 7 anmeldelser på Google

Tilbud

​Få op til kr. 4.800,- i tilskud, ved opsætning af varmepumpe, sammen med eksisterende olie el. gasfyr.

Indhent gratis byggetilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din kommende boligforbedring

​Følg os på Facebook

Bred VVS ApS​

Kontakt​

Telefon: 74 67 15 12

E-mail: mb@bred.dk