Den nye generation af Nilfisk centralstøvsugere er langt foran

Den nye generation af Nilfisk centralstøvsugere skiller sig virkelig ud og er langt foran konkurrenterne.
 
Nilfisk Supreme er den første støvsuger på markedet med denne teknologi, hvor støvsugerenheden og slangen arbejder sammen trådløse. Det giver endnu flere fordele end med de allerede eksisterende Nilfisk centralstøvsugere.

For det første skal der ikke længere trækkes ledninger, og det letter installationen af centralstøvsugeren i hjemmet. For det andet er vægten af den 9 meter lange støvsugerslange nu helt nede på 1,8 kg, fordi der ikke længere er metalledere i slangen. Det gør slangen endnu mere fleksibel, og hvis der eksempelvis ikke er behov for en slange på 9 meter i hjemmet, kan den let afkortes op til ønsket længde.
Den trådløse transmission har desuden den fantastiske egenskab, at den giver mulighed for tovejskommunikation mellem støvsugerenhed og bruger. Når centralstøvsugeren er tilsluttet, tændes støvsugeren på sugeenheden, hvorefter forbindelsen til slangen etableres, så snart slangen sættes i sugekontakten. På samme måde frakobles forbindelsen, når slangen fjernes fra sugekontakten igen.

Med en trådløs centralstøvsuger kan alle funktioner - tænd/sluk, sugestyrke, status for støvsugerposen o.s.v. - styres og kontrolleres direkte via displayet på rørbøjningen. Dette afhænger dog af, hvilken type håndtag man vælger. Nilfisk tilbyder flere forskellige håndtag, hvoraf to har tovejskommunikation, et har lysdioder, og et har LCD display
Let at installere - selv i eksisterende boliger
 
Placering af sugeenhed
Sugeenheden kan placeres hvor som helst i huset, og den skal blot tilses et par gange om året, når beholderen skal tømmes.

Obs! Sugeenhedens udluftningsrist kan med fordel monteres i en ydervæg.
 
 
 
 1. I garagen 
   
 2. På loftet  
   
 3. I et skab  
   
 4. I kælderen
Rørsystemet
Det er altid muligt at udføre afdækkede og diskrete installationer, idet rørsystemet til centralstøvsugeren kan placeres mange forskellige steder i huset:
 
 • På loftet  
 • I tagudhænget  
 • I et højt skab  
 • I køkken/sokkel  
 • I kælderloftet  
 • I et panel, en skunk eller en gammel skorsten 
Tilslutning af systemet
Alle rør samles hurtigt og effektivt ved hjælp af en speciel lim, der danner en stærk og lufttæt forsegling, næsten som en svejsning. Skruer er kun nødvendige til montering af sugekontaker.
 
Gensidigt kompatible
Alle slangehåndtag er udformet med det bedste inden for ergonomi, kvalitet og design.
 
Uanset hvilken sugeenhed og hvilket håndtag man vælger, er alle Nilfisk centralstøvsugere gensidigt kompatible, så man kan mixe produkterne, som man ønsker. Det betyder, at man kan foretage tilkøb af tilbehørsdele og opgradere sin centralstøvsuger, når som helst man måtte ønske det.

Med en trådløs centralstøvsuger kan alle funktioner - tænd/sluk, sugestyrke, status for støvsugerposen o.s.v. - styres og kontrolleres direkte via displayet på rørbøjningen. Dette afhænger dog af, hvilken type håndtag man vælger. Nilfisk tilbyder flere forskellige håndtag, hvoraf to har tovejskommunikation, et har lysdioder, og et har LCD-display.
Service og kvalitet
Med en Nilfisk centralstøvsuger er du sikret den bedst mulige kvalitet. Alle produkter er testet til mange års holdbarhed, og for at give den bedst mulige service, yder Nilfisk 5 års motorgaranti på alle centralstøvsugere. Og det er ikke kun støvsugerenheden der er testet, og af bedste kvalitet. Som eksempel kan nævnes, at hjulene på Nilfisk kombimundstykket er testet til mindst 500 km.

Send forespørgsel vedr. produkt: Fakta om centralstøvsugeren

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud på din VVS-opgave?

Du er altid meget velkommen til at stille spørgsmål eller bede om et uforpligtende tilbud. 

Vi svarer altid snarest muligt.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig med din henvendelse.

Kontakt os i dag!

​Udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi står altid klar til en snak om jeres opgave, uanset om i behøver rådgivning eller udarbejdning af et uforpligtende tilbud - på netop jeres opgave!

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★★★★★

Vi er vurderet 4,4/5 stjerner ud af 11 anmeldelser på Go​​ogle​.

Henrik Guldberg udtaler ...

"God service og kvalitet."

Bent Thestrup udtaler ...

"Dygtige og handlekraftige VVS folk."

Kaj Lorenzen udtaler ...

"Fin service."

Kort om os

Bred VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, fra renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer.

CVR: 34223572

facebook-hvid

Kontakt os

Bred VVS ApS

Nørrevej 45 C, 6340 Kruså


Send os gerne en e-mail. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.

E-mail: vvs@bred.dk 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, hvis du har spørgsmål til en VVS-opgave eller lignende.